اجراءات السفر لجورجيا كاملة

اجراءات السفر لجورجيا كاملة
القول المفيد في اجراءات السفر لجورجيا بالتحديد
الكلام اللي ده جاي طازه من جوازات جورجيا بعد ما عملنا بعض الاجتماعات معاهم بسبب رفض دخول المسافرين الفتره اللي فاتت واللي زادت بغير سبب واضح.
أولا بالنسبه للناس اللي هتقدم مقدما علي فيزا سواء كانت مطبوعه عالجواز او الكترونيه:-
لازم يكون الغرض المقدم عالفيزا مناسب لهدفك لدخول البلد & بمعني مينفعش اني اقدم علي بيزنس فيزا واقدملهم فالمطار ورق اني رايح اتفسح.


للمقيمين بالامارات بيقدر ياخدو يدخلو من غير فيزا & ودي الاوراق المطلوبه فكل الحالات:-
•Valid Travel Document/Passport
•Document proving purpose of travel (Tour itinerary/Business invitation letter)
• Confirmed hotel accommodation for the duration of intended stay or funds to be able to pay at the hotel.
• Document proving sufficient financial means - $50 per day
• A valid return ticket to the place of origin or resident country.
• Travel/health insurance
لازم الالتزام بتحضير جميع الورق المطلوب وقت الوصول عشان محدش يرجعك لو اي حاجه ناقصه.
ااي تفاصيل زياده يفضل تراجع شركه الطيران اللي هتسافر معاها ان شاء الله.

إرسال تعليق